Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trocha kultůry

7. 11. 2008

 Opět jsme si udělali radost a ve středu 6. listopadu 2008 jsme zavítali do Zlína do haly Novesta na koncert skupin Divokej Bill a Tři sestry na jejich společné „ Turné pro radost“.

 

Obrazek

 

 

 Tento večer jsme zažili dvojitou porci skvělé muziky v podání dvou špičkových kapel. Téměř tříapůlhodinová hudební a světelná show jistě potěšila všechny příznivce živé hudby, protože obě skupiny patří k těm koncertně nejoblíbenějším.

 

 

Obrazek

 

 
   Naše účast byla spíše rodinná.
Sovadinovi – Soňa, Petr st., Petr ml. i Martin. Dovrtělovi – Broňa, Zdeněk a David.
Mladší z nás se vyblbli přímo v kotli pod jevištěm a zbytek to vše sledoval pěkně v klídku z ochozů. 

 

 

Obrazek

 

   Nejdříve se představila úvalská partička Divokej Bill, která mimochodem oslavila již deset let své existence . ( založeni 1997 v Úvalech u Prahy ) Zahrála samozřejmě své oblíbené hity jako Čmelák, Dávno, Malování, Plakala nebo Znamení, ale navíc do koncertu zařadila několik novinek jako ochutnávku z připravovaného alba. Máme se na co těšit.

 

Obrazek

 

Obrazek

 

   Po kratičké přestávce se na pódiu objevil se skupinou Tři sestry jejich kapelník ing Magor, zpěvák a známý textař Lou Fanánek Hagen. Tři sestry se daly dohromady v roce 1985 v pražském Braníku a tudíž jsou „ již 23 let naživu “, což byl také jeden z nápisů na tričkách prodávaných na této akci.

„ Sestry “ předvedly ve svém podání hity jako Kovárna, Zelená, Modlitba pro partu a další, které si získaly doslova nesmrtelnost.

 

Obrazek

  

   Na tomto jedinečném dvojkoncertu jsme mohli vidět i vzájemné „ hostování “ muzikantů či několik společných písní. Myslím si, že kdo koncert navštívil, tak rozhodně nelitoval.
 
 

Zapsal : Zdeněk 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář