Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sport life 08

9. 11. 2008
   V sobotu 8.listopadu 2008 jsme se opět po roce vydali ve složení Soňa, Petr, Martin, Broňa, Zdeněk, David, Katka a Tom na brněnské výstaviště, kde se konal veletrh SPORT Life, boat Brno, Caravaning Brno 2008.
  Tato trojice projektů zaměřená na příznivce rekreačního i vrcholového sportu přes cestovatele a dobrodruhy až po rodiny s dětmi, které se chystají prožít aktivní dovolenou, přitahuje každoročně desetitisíce zájemců.
 
 Kam dřív?

Tuto otázku musí každý z návštěvníků řešit jako první a odpověď opravdu není snadná.
Ať už prohlídku výstaviště začnete odkudkoli, dříve nebo později stejně narazíte na cyklistiku, za kterou jsme hlavně do Brna přijeli a která na veletrhu SPORT Life tradičně hraje prim. Sekce BIKE byla letos zase o něco rozsáhlejší a obsadila tři z největších pavilonů výstaviště: V, G1 a F. Tradiční pódium pro cyklistické exhibice, besedy a rozhovory se přesunulo do pavilonu F, kde jsme viděli kromě ukázek různého sportovního oblečení a doplňků také řadu legend, jako třeba vynálezce horského kola Gary Fischera, australského silničáře Adama Hansena, paralympijského vítěze Jiřího Ježka nebo úspěšné profesionální jezdce Romana Kreuzigera a Františka Raboně. To vše skvěle uváděl komentátor cyklistických závodů a prezident projektu Kolo pro život Robert Bakalář.

 

Obrazek

Robert Bakalář při rozhovoru s účastníkem Tour de France Romanem Kreuzingerem.

 
 Ve venkovních prostorech mezi pavilony jsme mohli zahlédnout probíhající závody Merida SPORT Life Cupu na horských kolech, v pavilonu G1 finále seriálu Mistrovství ČR v biketrialu a nebo v „Céčku“ závody v BMX a MBT freestyle.
 

 U jednotlivých vystavovatelů jsme měli možnost si vyzkoušet různé trenažery, zakoupit komponenty a doplňky za veletržní ceny a ulovit řadu autogramů , třeba od jezdců Merida biking teamu, Terezky Huříkové nebo od vítěze Drásala a nyní Crocodile Trophy 2008 v Austrálii Ondry Fojtíka.

Také jsme zde potkali řadu kamarádů a známých . 

 

 

Obrazek  Tereza Huříková se podepisuje Davidovi  

 

 Po celodenním špacírování jsme toho měli tak akorát a unaveni s taškou plnou prospektů, plakátů a samolepek jsme vyrazili k domovům.

Všem tuto výstavu doporučujeme, protože určitě každý si zde najde to své, co ho baví a o co se zajímá.

 
 
Zapsal : Zdeněk
 

Náhledy fotografií ze složky SPORT life 08

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář