Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimním listím 2007

27. 10. 2007

V sobotu 27.října 2007 jsme se zúčastnili drásalovské vyjížďky, která se koná každoročně na závěr cyklistické sezóny, pod názvem     " Podzimním listím aneb loučení s babím létem ."

Z náměstí ve Fryštáku, kde za pořadatele všechny účastníky přivítal Pavel Mrázek, jsme se ve 13 hodin společně rozjeli směrem na Ondřejovsko do nádherně zbarvených lesů Hostýnských hor. Tempo si volil každý sám, dle svých schopností a možností, neboť zvolená trasa ani časový limit nebyl zadán a množství "občerstvovaček" a přestávek bylo rovněž voleno zcela individuálně. Jediné ,co bylo jasně dané, byl cíl tohoto putování. A ten byl v Holešově, na základně Drásalovců, v hospůdce

" U Cabiša " na Holajce  ( www.sweb.cz/holajka/ ),

kde pro všechny přichystal domácí Drásal tým občerstvení v podobě výborného guláše s něčím na zahřátí a doplnění ztracených tekutin. Posezení v přátelské atmosféře a při debatování ve vyhřáté hospůdce v sychravém odpoledni všem přišlo náramně vhod.

Této zdařilé akce se zúčastnila Soňa s Petrem a Marťou, Zdeněk s Davidem a Tom.  Příště musíme vyrazit určitě v početněji zastoupené sestavě.

                                                                              zapsal: Zdeněk

 

 

Náhledy fotografií ze složky Podzimním listím - 2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář