Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovolená 2008

21. 8. 2008

  Ve dnech 19.7. – 2.8. 2008 jsme někteří odjeli na naši společnou dovolenou do Nových Losin na Šumpersku. Naší základnou se opět stala roubená chalupa – Rybička.

 

  První týden tam byli Dovrtělovi s Tomášem a v sobotu 26.července dorazil zbytek rekreantů – Kotasovi a Sovadinovi. Na pár dnů se přijeli podívat také Luďa s Míšou. Chyběli pouze Voznicovi a Fera s rodinou ( Martina, Lukáš a Beátka ), kteří měli v plánu dovolenou v Chorvatsku a ještě v Krkonoších.

 

 Program byl obdobný jako každý rok. Vyjížďky na kolech, procházky, houbaření, stolní tenis, koupání, slunění se, saunování, ale hlavně užít si spoustu legrace a zábavy a při tom všem stačit spořádat obrovské množství jídla a pití.

 

 

  Při vyjížďkách jsme mimo jiné u turistického posedu „ U Tří kamenů “ zapsali zdravici do přiložené návštěvní knihy a vlepením samolepky s logem CYKLO ŽOPY jsme se tam krásně zviditelnili.

 

  Také jsme podnikli společný cyklovýlet do Ski areálu Petříkov, kde kluci prověřili místní atrakci – letní bobovou dráhu, která se moc líbila.

 

  Musíme ale také vyzvednout výkon Petra, Soně a Davida, kteří nenápadnou vyjížďku proměnili na drsnou " tůr ", protože na kolech zdolali vrcholek Šeráku a přes Červenohorské sedlo a sedlo Přemyslov se vrátili po zhruba sedmdesáti náročných kilometrech zpět na naši základnu. Petr si tím další vyjížďky naprosto zprotivil a zakázal a od té doby se oddával pouze lenošení, jídlu, pití a Soni. (né tak doslova )

 

 

   Tato zkušenost a Tomův prasklý rám  ( www.cyklozopy.cz/clanky/aktuality/smula ) možná způsobily i to, že se letos nejela všemi oblíbená „ Časovka na Tři kameny “ a také, že se nám nepodařil uskutečnit záměr, který jsme měli někteří v plánu. Chtěli jsme v co možná největším počtu pokořit na kolech nejvyšší vrcholek Jeseníků a zároveň tím i představit naše dresy na nejvyšším místě Moravy – tedy vyjet na Praděd ! To ale nevadí, příští rok nám to už stoprocentně vyjde.

 

 

Foto dodám, ale nevím kdy.

 

Zapsal : Zdeněk

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář