Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovolená 2007

21. 7. 2007

 Ze starších akcí bych se chtěl krátce vrátit k loňské společné dovolené. Ta proběhla v termínu 21.7.-4.8. 2007 v krásném prostředí JeseníkůObrazek v obci Jindřichov, části Nové Losiny, v roubence pana Rybičky.  Jelikož na stejné místo jezdíme pravidelně již několik let, tak nás přivítalo nejen překrásné počasí, ale téměř domácké prostředí.

Během dovolené jsme podnikali různé výlety do okolí, mimo jiné i do Leštiny, kde jsme se vydali na kolech po trati třicetikilometrového okruhu Moravského bike maratonu, nejen proto, že je tam moc hezky, ale také, aby si ho Tomáš najel, protože se ho chtěl poslední srpnový víkend také zúčastnit.

Mládež uspořádala turnaj ve stolním tenise a časovku ke Třem kamenům. Také jsme byli na exkurzi  ve Velkých Losinách v dílně a zároveň muzeu na ruční výrobu papíru.

 

Protože lákavých a hlavně výborných pochoutek  z udírny,  žulového kamene i roštu bylo každý den také mraky a zapíjet to bylo pořád čím,  hrozilo, že váhové přírůstky budou nebezpečně veliké, tak množství a rozmanitost nejrůznějšího pohybu a každodenní večerní saunování se ukázalo jako nezbytná nutnost.

 Večery strávené u táboráku, podbarvené Tomovou kytarou a zpěvem,  patřily k tomu nejlepšímu a všichni se na ně těšili.

 

Také jsme vyjeli na kolech přes Přemyslov, Loučnou, Kamzík a Švýcárnu na nejvyšší místo Moravy - Praděd, jehož vrchol má 1491 metrů nad mořem. Pro Toma to byla hned dvojitá premiéra. Byl totiž poprvé v životě na Pradědu a navíc ho zdolal na kole.

 

Zážitků bylo mnohem víc, ale důležité je to, že  se všichni společně moc dobře bavili a že jsme se domů vrátili v pořádku, ve zdraví a hlavně odpočatí a již se těšíme na dovolenou letošní, opět na chalupě pana Rybičky.

P.S.   Nějaké foto brzy dodám

                                                           zapsal:  Zdeněk

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář