Jdi na obsah Jdi na menu
 


Priessnitzova 60-ka 2009

8. 9. 2009

  V sobotu 5.9. 2009 se v Jeseníku jela Priessnitzova šedesátka České spořitelny. Petr a Martin tvořili doprovod Soni a Davidovi, kteří si to rozdali s tratí.

 

   Davidovi v pátek před závodem sundali sádrovou dlahu ze zápěstí pravé ruky, kterou nosil jako následek pádu v Leštině a tak panovaly obavy, jestli nerozcvičená a oslabená ruka v závodě vydrží a zdali vůbec pojede, protože neměl možnost trénovat.  Naštěstí jel v kategorii  " Kadetů ", kteří jeli krátkou trasu pro fitnes jízdu. 

 

  Soňa, která jela hlavní závod, ho ujela za 3:09:31,9 i když se jí podařilo po nějakém nárazu nebo úderu o kámen ohnout přední  "velkou placku" a tak po jejím částečném narovnání dojížděla na prostřední.

Celkově skončila na 215. místě ze 621 startujících a v kategorii Z30 obsadila 5. místo z 18-cti startujících žen do 40-ti let.

 

  David opět zabojoval a přijel celkově čtvrtý z 57 startujících na fitnes jízdě v čase 0:31:24,

kdy na celkového vítěze ztratil 27,2 sekundy.

  Z 11 závodníků startujících v kategorii kadetů se umístil na 2. místě hned za kamarádem Ladikem Závrbským z Přílep, který jezdí stejně jako Soňa za Trob.

 

 

Obrazek

 

   Po slavnostním vyhlášení výsledků se hned vydali domů, protože ještě museli stihnout jednu akci a to Katčino a Tomovo  " Loučení se svobodou " v Jankovicích.

  

zapsal : Zdeněk

 

Náhledy fotografií ze složky Priessnitzova 60-ka 2009

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář