Jdi na obsah Jdi na menu
 


Večírek

20. 10. 2007

Ještě před drásalovskou vyjížďkou nás napadlo, že by nebylo od věci založit podobnou tradici na ukončení sezóny i v našem týmu s tím, že po dojezdu ještě chvíli společně posedíme  u něčeho dobrého i s našimi nejmladšími členy a že zároveň pozveme i pár přátel.

 Slovo dalo slovo a na sobotu 20.října 2007 jsme si pronajali sál s kuchyňkou v bývalé obecní škole, navezli občerstvení a patřičně jej vyzdobili. O hlavní chod se postarala šéfkuchařka Soňa, která uvařila, za aktivní pomoci degustátora Petra, kvalitní gulášek.

 Bohužel od společné odpolední vyjížďky nás odradilo nepříznivé počasí, které nám vůbec nepřálo. Alespoň nám tak zůstalo více sil na večerní  " pokec ", kterého se mimo nás, členů, zúčastnili také pozvaní zástupci ze spřátelených týmů jako je TROB, za který zatím jezdí Soňa, David a Martin, ale i sousedního CYKLO PŘÍLEPY a nechybělo ani pár společných známých.

 A protože to byla akce hlavně společenská, tak se v přátelské atmosféře  u stolů s dobrým jídlem a pitím za doprovodu reprodukované hudby, ale  i ve víru tance, spřádaly plány na sezónu příští, hodnotila se ta uplynulá a to vše probíhalo do pozdních večerních, ale spíše skorých ranních, hodin. O tom, že se večírek vydařil, svědčí nejen pár momentek, ale i to, že jsme v družné debatě chtěli pokračovat i po nedělním úklidu.

Tímto jsme si ověřili, že i když nepřeje počasí, tak cyklistická sezóna se dá ukončit  i takto - symbolicky, bez závěrečné vyjížďky. Hlavně, musí být snaha a chuť se sejít s kamarády, udělat něco navíc pro sebe i druhé a mít zájem se společně pobavit.

Doufáme, že jsme tímto počinem založili nepsanou tradici těchto takzvaných  " konečníčků  ! " 

                                                                                            zapsal: Zdeněk

 

 

Náhledy fotografií ze složky Večírek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář