Jdi na obsah Jdi na menu
 


Večer u kytary

21. 4. 2009

 

 

   V sobotu večer 18. 4. 2009 po závodu Dema Chřibská padesátka jsme uspořádali družební setkání spřátelených týmů a přátel "bajku" pod názvem    -   Večer u kytary.

 

aperitiv              pivo 

  Myšlenka uspořádání společného večera vznikla již v loni na Oderské mlýnici, kdy jsme dali řeč s Jardou Prchalem z Holešovských pokalíšků. Jarda s Tomem zavzpomínali jak společně u pivka hrávali na kytary a že by nebylo špatné si to někdy někde zopakovat. Původně to mělo být někdy přes zimu, ale nějak jsme pořád nestíhali a nemohli se domluvit a …

No a až jsme se rozhoupali, tak zase nebyl volný termín „ve škole“ nebo nevyhovoval většině pozvaných. Nakonec se tedy akce konala až v sobotu 18.dubna 2009.

 
Večera se zúčastnili zástupci Holešovských pokalíšků, Trobu, Cyklo Přílepy, týmu Před naším, za naším, dále několik společných známých a samozřejmě skoro celé Cyklo Žopy.
Zástupci holešovské soukromé skromné stáje Sanitka66 se s odůvodněním na velkou časovou zaneprázdněnost a vytížení dostavit nemohli. Přesto se nás sešla téměř padesátka.
 

Po úvodní volné zábavě, družebním přípitkům atd. se slova ujali Jarda se Zdeňkem. Oficiálně všechny přítomné přivítali a s přáním dobré zábavy a velkého kulturního zážitku již zaznívaly první akordy v podání kvarteta kytarových mágů - Foukal, Prchal, Hejník, Soldán.

 

Obrazek

veselý   tleskající       veselý     tleskající     tleskající      veselý

  Jejich repertoár byl rozmanitý a spolu s nima si zapěl nejen "JUBOX" Luďa, ale i převážná část osazenstva.

 

    Po "koncertu" následovala volná zábava a nechyběl ani taneček při reprodukované hudbě, takže jsme vydrželi v družném veselí opět až do ranních hodin.

V neděli jsme uklidili, předali školu a znovu až do pozdního večera poseděli u Dovrtělů u něčeho dobrého při rozboru této, myslíme si, že zdařilé akce.

 

 

Zapsal :  Zdeněk

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Večer u kytary 09

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář