Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spadaným listím 09

8. 3. 2010

  Podzimní vyjížďky " Spadaným listím 09 ", která se již tradičně jela pod patronací Drásal týmu poslední říjnovou sobotu, tedy 31.října jsme se tentokrát zúčastnili v poněkud omezeném počtu čtyř zástupců - Fera, Tomáš, Zdeněk a David.

 

Obrazek

 

 

  Na sraz na náměstí ve Fryštáku jsme se vydali téměř v pravé poledne. Cestou se k nám připojil Ladik z Trobu a za Lukovečkem Mares z Bompari teamu Nes´tlé.

  

  Po krátkém družebním přivítáním se s ostatními, oficielním projevu Pavla Mrázka a společném fotografování, jsme se vydali za doprovodu policejní hlídky směrem na Ondřejovsko, Okluk, Holý vrch, Hostýn ...

Před vjezdem do krásně podzimním sluncem zalitých hvozdů jsme se s přáním šťastného návratu rozloučili s naším kamarádem Peťou Musilem, na kterého tentokrát vyšla služba u motorizované hlídky a tak se nemohl společně s námi opřít do pedálů a užít si tuto pohodovou vyjížďku plnou legrace a veselí.

 

   Po drobných problémech se zvládnutím tratě, defektech atd ... 

jsme se sjeli na Rusavě  " U kůlu " a odtud společně odjeli k domovu. Tom a Fera ještě zvládli zajít na výborný gulášek a podebatovat do hospůdky " U Cabyša ", kde bývá závěr této akce.

 

Na  příští " Listí " se nás sejde určitě mnohem víc.

 

Zapsal : Zdeněk

 

Náhledy fotografií ze složky Spadaným listím 09

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář