Jdi na obsah Jdi na menu
 


POHODOVÝ TURNAJ V NOHEJBALE_3. ročník 2023

27. 8. 2023
Nohejbal je typický český sport. Téměř na každé vesnici se každoročně konají amatérské nohejbalové turnaje, které nejsou zdaleka jen o sportu. A právě jeden takový turnaj, se v sobotu 26. srpna 2023 odehrál i v naší malé vesničce.
Do pondělního rána bylo daleko, tak se mohly pracovní starosti hodit za hlavu a my si tak mohli užít pohodový den. O občerstvení rozplývajícím se na jazyku se staral Petr S. st., který všem přichystal výborné uzené cigáro a lahodné maso z grilu. Nohejbalisti se postarali o nevšední podívanou, drama takřka v každém zápase a nervy drásající finále, při kterém se tajil dech. Veškeré zápasy probíhaly pod přísným, ale spravedlivým dohledem zkušeného Ladi.
Na 1. místě se umístil tým Lukáše Kotase,
2. místo obsadil Tom S. , David S. a Libor z Hájku,
3. místo patřilo Míši K., Luďovi a Tomovi K.
Vzhledem k tomu, že je Lukáš již bývalým členem našeho týmu, tak Putovní pohár předsedy CYKLO ŽOPY, pro nejlépe umístěného člena týmu, získal Tomáš S. a trofej pro "největší poleno" obdržel Ivulka K.
Všem hráčům i divákům děkujeme za příjemný sportovní den a už teď se těšíme na další, již 4. ročník.
Velké poděkování patří především Petru S. st. a Laďovi, kteří tento turnaj pod hlavičkou CYKLO ŽOPY organizují, ale i celé řadě ochotných pomocníků.
 

Náhledy fotografií ze složky POHODOVÝ TURNAJ V NOHEJBALE_3. ročník 2023

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář