Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hostýn 09

29. 1. 2010

  Na základě dobrých zkušeností z minulého roku

jsme se na den přesně, tedy

v pondělí 28. prosince 2009 vydali na zdravotní vycházku

            ŽOPY - HOSTÝN - ŽOPY,            

aby jsme trochu odlehčili našim přetíženým trávícím traktům po vánočních svátcích. Vyloženě čistokrevná vycházka to nebyla, protože po úvodním pěším rychlopřesunu do Dobrotic jsme využili služeb České dráhy a nechali se zavézt na nádraží do Bystřice pod Hostýnem. Odtud již následoval výšlap směr Hostýn, kde jsme se Nad lomem napojili na trasu " Drásala " a v jeho protisměru jsme z Hostýna došli přes Grapy, Rusavu, Stiborové boudy, Poschlou, Lysinu až domů do Žop.

 

Obrazek

 

 Samozřejmě, že při tom nechybělo několik zastávek na odpočinek a doplnění nezbytných tekutin s hlavní občerstvovačkou na Hostýně, kde se sponzor RAVAL  INTERIER, který nám mimo jiné zaplatil cestu vlakem, také postaral o zahřátí nás všech pravou medovinou a na kousek teplé polévky, hranolků a pivka jsme se stavili na Rusavě do "Obecňáku".

 

  Cestou jsme potkali řadu přátel. Třeba přímo na Hostýně bývalého Žopáka Jardu Seborskýho s rodinou, na Rusavě Jirku Svaka s kolem, na " Stiborkách " kauboje Honzu Štěpánka z Kroměříže s koněm, Pod Lysinou myslivce Davida Soldána s autem atd....... atd....... 

 

K večeru jsme se všichni z vesela a ve zdraví vrátili domů příjemně unavení ( někteří i společensky ) a věřím, že příště nás půjde zase ještě víc.

 

Zapsal :  Zdeněk

 

 

Náhledy fotografií ze složky Hostýn 09

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář