Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVA BIKEMARATON DRÁSAL 2023

25. 6. 2023

V sobotu 24. června 2023 se konal 30. ročník Nova Bikemaratonu Drásal a já neznám nikoho, kdo by o tomto závodě neslyšel. Vy snad ano?

Chladnější počasí určitě uvítali všichni závodníci, včetně našeho člena Davida, který se z holešovského náměstí rozjel na trasu B v 11 hodin. O hodinu a půl později se na 14-ti km trať rozjeli ze stejného místa účastníci Rodinné Drásalovské jízdy, včetně našich členů: Káti, Tomáška, Rosti a Lucinky. Tato nenáročná jízda byla určena všem, kteří se chtěli společně projet v okolí Holešova a zároveň tak podpořit charitativní akci jak svojí účastí, tak i finančně. Startovné bylo dobrovolné a výtěžek se věnoval Laurince.
V zámeckém parku mezitím po celé dopoledne probíhaly dětské závody, kterých se zúčastnila Klárka, Viktorka, Adrianka, Lucinka a Daneček.
No a jak že se našim zástupcům dařilo?
Ve své kategorii, odstrkovadla holky, dojela Klárka na 24. místě a Viktorka na 8. místě.
V kategorii žákyně 6-7 let se Adrianka umístila na 20. místě.
Lucinka závodila v kategorii žákyně 12-13 let a dojela na 8. místě.
Daneček se ve své kategorii žáci 8-9 let umístil na 17. místě.
David na své 58 km trase zdolal převýšení 1663 m a dělal vše možné i nemožné, aby se startovním číslem 121 dojel do cíle ve své kategorii M30-39 na 21. místě v pozoruhodném čase 3:33:03,3 h. Z celkově 295 startujících dojel na 140. místě.
Za zmínku stojí určitě i Robin, který se zúčastnil netradiční soutěže "Podrž koule" a umístil se na krásném 2. místě s časem 3 minuty a 55 sekund.
 
Všem našim závodníkům gratulujeme k dosaženým výsledkům a za reprezentaci týmu děkujeme nejen jim, ale i početnému doprovodu, který je povzbuzoval jak v zámecké zahradě, tak i na trati.
 
 

Náhledy fotografií ze složky NOVA BIKEMARATON DRÁSAL 2023

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář