Jdi na obsah Jdi na menu
 


DEMA Chřibská 50 MTB

12. 4. 2008

  V sobotu 12.4.2008 jsme se vydali zdolávat chřibské kopečky v okolí Bunče na náš první letošní závod - DEMA Chřibská 50 MTB. www.cyklosportchropyne.cz/dema.php                                                

Doprovod byl tentokrát početnější ( Petr st., Markéta, Tomáš, Katka, Broňa ) než množství našich zástupců ve startovním poli. Soňa a David startovali za tým TROB a Zdeněk, jako jediný, za náš amatér bajk tým CYKLO ŽOPY. Počasí     - nic moc. Bylo celkem chladno, ale naštěstí doprovod,  v čele s Tomem, se postaral o regulérní zahřátí z vlastní zahrádky  a deštík, který bohatě zkrápěl trať v průběhu celého týdne, ale i těsně před startem, udělal z jinak "nudných" sjezdů daleko zajímavější klouzačky a navíc se díky tomu na trati alespoň tolik neprášilo.  

 Na start, který byl v 11 hodin z areálu "Kamínka" nad obcí Roštín, se postavilo 561 závodníků.   V této konkurenci skončila Soňa    s časem 2:45:13 na 231.místě celkově a ve své kategorii  ženy II  na krásném 2.místě   ze sedmi  účastnic.   David    si časem 2:51:33 zajistil celkové 274. místo a v kategorii junior obsadil 21.místo  z 35 přihlášených.  No a jako poslední želízko v ohni -Zdeněk  (málem poslední taky skončil ) časem 3:10:19 si dojel pro celkové 357.místo a v kategorii  M II se umístil jako 76-tý ze 132 přihlášených mužů ve věku 40 - 49 let. www.cyklosportchropyne.cz/demavys.php                                                                                 Po slavnostním vyhlášení a tombole (zase nic) jsme odjížděli s vědomím, že není důležité nejenom vyhrát a zúčastnit se, ale hlavně začít !                                                                

                                                                        zapsal: Zdeněk

 

 

Náhledy fotografií ze složky DEMA Chřibská 50 MTB

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dema Chřibská

(Zdeněk, 21. 4. 2008 0:20)

Petře, kdyby v pátek před startem nebylo holaj vínko, holaj Broňka, tak bych nedojel vůbec!

Dema Chřibská

(Petr, 20. 4. 2008 20:57)

Zdenku,kdyby v pátek před startem nebylo holaj vínko, hoĺaj Broňka tak bys dojel lepší.