Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chropyně

1. 6. 2008

 O premiérové představení se dresu na závodech se postaral David a to ne zrovna špatně, Obrazekprotože se náš dres objevil i na stupních vítězů a to na 3.místě.

 

 

 

 

  Bylo to v neděli 1.6.2008 na závodech pro  děti   a    mládež v Chropyni, které pořádal zdejší cykloklub.  V kategorii 13 - 15 let David zajel tři velké okruhy kolem zámeckého rybníka o celkové délce necelých 10-ti kilometrů za 20 minut 13 sekund průměrnou rychlostí 27,7 kilometrů.

Po prvním kole projížděl areálem jako druhý a do závěrečného okruhu najížděl jako čtvrtý. Do cílové rovinky se však vřítila čtyřčlenná skupina, ve které figuroval na místě třetím a v závěrečném spurtu atakoval místo druhé, které mu uniklo skutečně jen o pomyslný vlásek. (  0,2 sekundy ) Na vítěze činila ztráta necelé 3 sekundy.

Doprovod mu dělali Zdeněk a Broňa, ale také Katka s Tomem, kteří přijeli po vlastní ose na kolách a navíc propagačně v týmových dresech, které zde budily Obrazekzaslouženou pozornost, hlavně když se Katka začala hlasitě projevovat na zdejší pouťové atrakci.

 

 

 

 

Součástí nedělního odpoledne v Chropyni byla  výstava auto a moto veteránů, které jsme si se zájmem prohlédli a také zde měla  své vystoupení s programem zpěvačka Heidi Janků.

Opět nezbývá než konstatovat, že je velká škoda, že se této zdařilé nedělní akce nezúčastnilo více zástupců nejen z řad našeho dorostu.

A Davidovi patří dík a uznání za dobrou reprezentaci našeho týmu.  

  www.deav1993.estranky.cz                                                           

                                                                                                     zapsal: Zdeněk

 

Náhledy fotografií ze složky Chropyně

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář