Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poprvé

11. 5. 2008

  Musíme všem oznámit, že :

v neděli 11. 5. 2008 v 11 hodin 28 minut 13 sekund premiérově zdolala Katka  poprvé sv. Hostýn na kole.

Trasu , která vedla ze Žop přes Brusné, Rusavu, Grapy, Hostýn, Skalný a Klapinov, završila slíbeným obědem, který byl patrně hlavní hnací silou i motivací, na rusavském Grůni.

Tento svůj prvovýjezd zdolala za doprovodu Toma .  Na Hostýně se k nim, jedoucí po stejné trase, připojili Broňa, David a Zdeněk, jemuž při zpáteční cestě podlehlo zadní WéTéBéčko  ostří  hrotu "rýsováku", který se mu zákeřně připletl do cesty, aby prověřil jeho připravenost na tyto situace a zda má s sebou vše potřebné a umí si poradit s defektem.

Příjemně prožitý den jsme ukončili doma fritovanými kuřecími křídly a stehny s troškou vína.

Tímto jí blahopřejeme k tomuto výkonu, fandíme, držíme palce a již se těšíme na další Katčiny dosud nepokořené mety, při jejichž dobývání bychom ji opět rádi i v početnějším obsazení doprovázeli.

                                                                                zapsal: Zdeněk

 

Náhledy fotografií ze složky Poprvé na Hostýně

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(Soňa a Petr, 14. 5. 2008 16:51)

Blahopřejeme naší bajkerce Katce k pokoření sv. Hostýnku.Doufáme že tento kopec není jejím posledním.Teď už bude jen líp,nejhorší je začátek.Fandíme jen tak dááále!!!!!!
Co se týče početnějšího obsazení rádi bychom,ale s některými členy se těžko domlouvá.

Pochvala

(Tomáš, 13. 5. 2008 12:46)

Jenom bych chtěl dodat,že Katka jela opravdu výborně a je vidět,že jí nové kolo sedí.Jelo se mi sní dobře a už se těším na další výlet,který(jak ji znám)má určitě již naplánovaný.Tak Katko!Hodně dalších příjemných společných chvil na kole.

Tomáš