Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nadílka

27. 5. 2008

 V pátek 23. května 2008 přebral Zdeněk od firmy Salton zhotovené dresy, které následně po roztřídění začali s Tomem a Davidem expedovat  k finálním zákazníkům. Většina z nich si je hned  vyzkoušela a radost i nadšení z nového oblečení nebrala konce. O tom, že roznáška byla  "náročná" nemůže být ani pochyb i proto, že tým  "pošťáků" již oblečených do týmového dresu se postupně rozrůstal.

 V neděli jsme neodolali a vyrazili na premiérovou vyjížďku v novém oblečení.

 Cíl cesty :  Rusava  " Grůň "  + příjemné prostředí, dobré jídlo a pití = hezká neděle 

Také jsme  navštívili fotbalové utkání v Ludslavicích, abychom podpořili za ně hrající kamarády a předvedli se ještě více v novém. Myslíme si, že se dresy všem líbily a tak nám zbývá už jen popřát všem členům našeho týmu spoustu  najetých kilometrů v nových dresech a také co nejvíce úspěchů v závodech.

 

Ještě bychom chtěli touto cestou poděkovat reklamní a grafické dílně  2DR ( www.2dr.cz ) za pomoc při zpracování podmětů a návrhů, firmě RAVAL - INTERIER ( www.raval-interier.cz ) za finanční příspěvek, klubu PAINTBALL ŽOPY ( www.paintball-zopy.net ) za souhlas s uvedením jejich loga na našem dresu a firmě SALTON ( www.salton.cz ), hlavně jejich zručným zaměstnankyním, za přístup a za  kvalitně provedenou práci. DĚKUJEME ! ! !

 

                                                                                                                         zapsali :  Tomáš a Zdeněk    

 

Náhledy fotografií ze složky Předávání dresů

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář